Агар-агар органічний Markal
Об'єм:
Місто доставки
Оплата
Готівкою при отриманні
Приват 24 (без комісії)
Картою Visa/MasterCard
Опис
Органічний агар-агар ТМ Markal виготовлений із червоних водоростей. Він використовується як загусник, якого потрібно в 3-4 рази менше, ніж звичайного желатину. Продукт не має ні кольору, ні запаху. З його допомогою легко зробити муси, соуси, десертні, креми, желе...
Застосування
Залежно від бажаного результату, змішати від 4 до 6 г агар-агару в 1 л теплої води/молока/соку до розчинення. Охолодити до кімнатної температури, потім отриману суміш поставити в холодильник.
Склад
Агар-агар органічний.
Харчова цінність на 100 г:
суха речовина (СР) > 85%, міцність гелю (1. 5% при 20° C) від 300 до 1100 г/см
вуглеводи < 1. 5% від СР
білок < 1. 5% при вологості СР 20%
жири < 1. 5% від СР
нерозчинні залишки у воді - макс. 2%.
Інші товари в категорії «Спеції, приправи». Спеції, приправи від Markal