Сочевиця червона органічна Markal
Опис
Органічна червона сочевиця – це дієтичний продукт, багатий легкозасвоюваним білком, що прекрасно насичує. Також вона містить вітаміни, бета-каротин, ненасичені жирні кислоти, клітковину, цинк, селен, залізо, марганець та інші мікроелементи. Вживання цієї бобової культури благотворно позначається на травленні. Також червона сочевиця підтримує функції нервової системи, підвищує гемоглобін, допомагає врегулювати стрибки тиску та знизити в крові рівень холестерину.
Застосування
Промити холодною водою. Варити в 3-х об'ємах холодної води протягом 20 хв.
Склад
Червона сочевиця органічного походження.
Харчова цінність на 100 г:
вуглеводи — від 42 до 48 г, у т. ч. цукор — від 2 до 4 г
білки — від 21 до 25 г
жири — від 1.6 до 2 г, у т. ч. насичені жирні кислоти — від 0.3 до 0.4 г
харчові волокна — від 14 до 20 г